Політика конфіденційності

Ця політика конфіденційності сайту піцерії Seven Pizza (далі — Політика конфіденційності) діє відносно сайту в мережі Інтернет за адресою https://sevenpizza.ua (далі — Сайт).

Використання сервісів Сайту означає беззастережну згоду користувача Сайту (далі — Користувача) з цією Політикою конфіденційності і зазначеними в ній умовами обробки його персональної інформації. У разі незгоди з цими умовами Користувач повинен утриматися від використання Сайту.

1. Загальні положення

1.1. В рамках цієї Політики конфіденційності під персональною інформацією Користувача розуміються:

1.1.1. Персональна інформація, яку Користувач надає про себе самостійно в процесі використання сервісу оформлення доставки Сайту, включаючи персональні дані Користувача. Обов'язкова для надання сервісів Сайту персональна інформація позначена спеціальним чином. Інша (необов'язкова) персональна інформація надається Користувачем на його розсуд.

1.1.2. Дані, які автоматично передаються сервісами Сайту в процесі їх використання за допомогою встановленого на пристрої Користувача програмного забезпечення, в тому числі IP-адреса, дані файлів cookie, інформація про браузер Користувача (або іншої програми, за допомогою якої здійснюється доступ до сервісів Сайту), технічні характеристики обладнання і програмного забезпечення, що використовуються Користувачем, дата і час доступу до сервісів, адреси запитуваних сторінок і інша подібна інформація.

1.2. Адміністрація Сайту не контролює і не несе відповідальності за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланнями, доступними на Сайті.

2. Цілі обробки персональних даних Користувачів

2.1. Сайт збирає тільки ту персональну інформацію Користувача, яка необхідна для надання сервісу доставки Користувачеві.

2.2. Персональну інформацію Користувача Сайт обробляє в наступних цілях:

  • - ідентифікації Користувача при використанні їм сервісу доставки;
  • - надання послуг, обробки запитів і заявок від Користувача;
  • - встановлення з Користувачем зворотного зв'язку, включаючи напрямок повідомлень і запитів;
  • - підтвердження повноти персональних даних, наданих Користувачем.

3. Умови обробки персональної інформації Користувачів і її передачі третім особам

3.1. Відносно персональної інформації Користувача зберігається її конфіденційність, крім випадків добровільного надання Користувачем інформації про себе для загального доступу необмеженому колу осіб.

3.2. При використанні окремих сервісів Користувач погоджується з тим, що певна частина його персональної інформації стає загальнодоступною.

3.3. Обробка персональних даних Користувача здійснюється будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

3.4. Обробка персональних даних користувачів здійснюється відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI (далі — Закон).

3.5. Адміністрація Сайту вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

3.6. Адміністрація Сайту зобов'язується не розголошувати персональну інформацію Користувача без попередньої письмової згоди Користувача, а також не здійснювати її продаж, обмін, опублікування або розголошення іншими можливими способами.

3.5. Адміністрація Сайту використовує отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у розділі 2 цієї Політики конфіденційності.

4. Вирішення суперечок

4.1. До цієї Політиці конфіденційності та відносин між Користувачем і Адміністрацією Сайту застосовується чинне законодавство України.

4.2. Обов'язковою при вирішенні спорів, що виникають з відносин між Користувачем і Адміністрацією Сайту, є етап досудового врегулювання шляхом пред'явлення претензії (письмової пропозиції про добровільне врегулювання спору). Одержувач претензії письмово повідомляє заявника про результати розгляду претензії.

4.3. При не досягненні угоди спір вирішується відповідно до чинного законодавства України.

5. Додаткові умови

5.1. Адміністрація Сайту має право вносити зміни в цю Політику конфіденційності без згоди Користувача.

5.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

5.3. Всі пропозиції або питання по цій Політиці конфіденційності слід надсилати на електронну адресу office.sevenpizza.ua@gmail.com; через засоби зв'язку, що розміщені на Сайті; або за телефоном 0800 757-737.